Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται πολύ μακριά από το να αναγνωρίσει στον πρώην Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν νίκη στις εκλογές, σύμφωνα με νέα, πολύκροτη συνέντευξη στην The New York Post.

Αλλά την Κυριακή, ο Τραμπ έγραψε στο Twitter «κέρδισε», προφανώς σε σχέση με τον Μπάιντεν.

“Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν κλεμμένες”, έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. “Δεν επετρέπησαν εκλογικοί παρατηρητές ή επιθεωρητές, οι ψήφοι υπέστησαν επεξεργασία από μια ιδιωτική εταιρεία της ριζοσπαστικής Αριστεράς, την Dominion, με κακή φήμη και αξιολύπητο εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα κατά πολύ!), τα Fake και Βουβά Media και πολλά άλλα!”

Στην πολύκροτη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο βράδυ, ο Τραμπ είπε στον αρθρογράφο του Post, Michael Goodwin, ότι οι εκλογές «κλάπηκαν».

«Ήταν μια κλεμμένη εκλογή, 100 τοις εκατό, και όλοι το γνωρίζουν», δήλωσε ο Τραμπ στη συνέντευξη της Παρασκευής το βράδυ. “Πήρα περίπου 74 εκατομμύρια ψήφους και έχασα; Δεν είναι δυνατό”.

Όταν ο Goodwin ρώτησε εάν θα παραχωρήσει ποτέ τις εκλογές, ο Trump απάντησε: “Θα δούμε πώς θα αποδειχθεί”.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με την ήττα, απάντησε μόνο ότι “είναι δύσκολο να συμβιβαστείς, όταν δεν σε αφήνουν να έχεις παρατηρητές να παρακολουθήσουν την καταμέτρηση”, γράφει ο Goodwin. “Για τρίτη φορά, είπε “Και πάλι, δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί”.

Ο Γκούντγουιν γράφει ότι ο Τραμπ φαίνεται πεπεισμένος ότι η νίκη του Μπάιντεν προέκυψε διεφθαρμένα από την Dominion Voting Systems, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα κράτη, συμπεριλαμβανομένου του Μίσιγκαν και της Γεωργίας. Ο Τραμπ ανέφερε επανειλημμένα την Dominion, σύμφωνα με τον Goodwin.

“Την απέρριψε η πολιτεία του Τέξας επειδή είναι ανασφαλής”, δήλωσε ο Τραμπ στον Γκούντγουιν. Ο Τραμπ επανέλαβε επίσης ισχυρισμούς ότι οι ιδιοκτήτες και οι επενδυτές της εταιρείας έχουν δεσμούς με τους Δημοκρατικούς. Ο Goodwin αναφέρει ότι “είναι αλήθεια ότι η εταιρεία συνέβαλε και συνεργάστηκε με το Clinton Family Foundation κατά τη διάρκεια της διοίκησης Obama-Biden”.

Το Associated Press ανέφερε επίσης ότι ο πρώην βοηθός της ομιλητή της Βουλής Νάνσυ Πελόσι είναι ένας από τους εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων της εταιρείας. Η εταιρεία απασχολεί επίσης έναν λομπίστα που εργάστηκε για τους Ρεπουμπλικάνους Dick Cheney και John Boehner.

Ο Τραμπ, σύμφωνα με τον Γκούντγουιν, θεωρεί τα ύποπτα εκλογικά αποτελέσματα ως “την τελική πράξη μιας συνομωσίας εναντίον του που ξεκίνησε με τη διαφθορά της κυβέρνησης Ομπάμα-Μπάιντεν στο FBI και την CIA να τον κατασκοπεύουν το 2016 και να εξασφαλίσουν τις εκλογές στη Χίλαρι Κλίντον. Η προσπάθεια γέννησε την αφήγηση της Ρωσίας, της Ρωσίας και της Ρωσίας που δεν αποκαλύφθηκε πλήρως το ψέμα της, έως ότου τελικά ολοκληρώθηκε η έρευνα του Ειδικού Συμβούλου Ρόμπερτ Μούλερ το 2019”.

“Είναι εκπληκτικό, αλλά τίποτα δεν συνέβη στον [Jim] Comey και τον [Andrew] McCabe, παρόλο που πιάστηκαν στα πράσα», δήλωσε ο Trump στον Goodwin, αναφερόμενος στον πρώην διευθυντή και αναπληρωτή διευθυντή του FBI.

“Συνεπώς, αυτή είναι η μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία της Αμερικής. Και όλοι το γνωρίζουν”, κατέληξε ο Πρόεδρος Τραμπ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!