
Το 1993, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ένα «εμβόλιο αντισύλληψης» για «οικογενειακό προγραμματισμό».
Δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ότι, μέχρι το 1976, οι ερευνητές του ΠΟΥ είχαν συζεύξει το τοξοειδές του τετάνου (TT) με την ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), παράγοντας ένα εμβόλιο «ελέγχου των γεννήσεων». Η σύζευξη του ΤΤ με την hCG προκαλεί επίθεση στις ορμόνες της εγκυμοσύνης από το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι αμβλώσεις σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή/και υπογονιμότητα σε λήπτριες που δεν έχουν ακόμη γονιμοποιηθεί.

Οι επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί παρατείνουν τη στειρότητα.
Επί του παρόντος, οι ερευνητές του ΠΟΥ εργάζονται σε πιο ισχυρά εμβόλια κατά της γονιμότητας χρησιμοποιώντας ανασυνδυασμένο DNA.
Οι δημοσιεύσεις του ΠΟΥ δείχνουν έναν μακροπρόθεσμο σκοπό να μειώσει την αύξηση του πληθυσμού σε ασταθείς «λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες». Τον Νοέμβριο του 1993 εμφανίστηκαν καθολικές δημοσιεύσεις που έλεγαν ότι ένα εμβόλιο για την αποβολή χρησιμοποιήθηκε ως προφυλακτικό για τον τέτανο. Τον Νοέμβριο του 2014, η Καθολική Εκκλησία ισχυρίστηκε ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα βρισκόταν σε εξέλιξη στην Κένυα.
Τρία ανεξάρτητα διαπιστευμένα εργαστήρια βιοχημείας του Ναϊρόμπι εξέτασαν δείγματα από φιαλίδια του εμβολίου του ΠΟΥ κατά του τετάνου που χρησιμοποιούνταν τον Μάρτιο του 2014 και βρήκαν hCG εκεί όπου δεν έπρεπε να υπάρχει. Τον Οκτώβριο του 2014, 6 επιπλέον φιαλίδια αποκτήθηκαν από Καθολικούς γιατρούς και δοκιμάστηκαν σε 6 διαπιστευμένα εργαστήρια. Και πάλι, η hCG βρέθηκε στα μισά δείγματα. Στη συνέχεια, το εργαστήριο AgriQ Quest του Ναϊρόμπι, σε δύο σετ αναλύσεων, βρήκε και πάλι hCG στα ίδια φιαλίδια εμβολίου που είχαν δοκιμαστεί θετικά νωρίτερα, αλλά δεν βρήκε hCG σε 52 δείγματα που ισχυρίζεται ο ΠΟΥ ότι ήταν φιαλίδια του εμβολίου που χρησιμοποιήθηκε στην εκστρατεία στην Κένυα με ίδιους αναγνωριστικούς αριθμούς παρτίδας με τα φιαλίδια που βρέθηκαν θετικά για hCG.
Δεδομένου ότι η hCG βρέθηκε τουλάχιστον στα μισά δείγματα εμβολίων του ΠΟΥ που είναι γνωστό από τους γιατρούς που συμμετείχαν στη χορήγηση των εμβολίων ότι χρησιμοποιήθηκαν στην Κένυα, η γνώμη μας είναι ότι η εκστρατεία «κατά του τετάνου» στην Κένυα εύλογα αμφισβητήθηκε από τον Σύλλογο Καθολικών Ιατρών της Κένυας ως πρόσχημα, με απώτερο σκοπό την μείωση της πληθυσμιακής αύξησης.
Πηγή: Άρθρο στο SCIENTIFIC RESEARCH
Originally posted 2021-12-30 18:35:04.