Site icon ΑΡΙΣΤΕΙΑ

QR στο εκλογικό δικαίωμα

Advertisements

Αυτός ο κωδικός QR αναφέρεται σε έναν ενιαίο ιστότοπο που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις εκλογές….Η παραπάνω φράση είναι μία μελλοντική πρόβλεψη που αφορά τις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα όπου καταχαρακώνει ακόμα και το εκλογικό δικαίωμα δίνοντας την δυνατότητα στην εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση να γνωρίζει την εκλογική επιλογή του κάθε πολίτη. Η όλη διαδικασία βαπτίζετε ώς σύγχρονη “δημοκρατική” διαδικτυακή προσβάσιμη πύλη με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελληνική κυβέρνηση είναι θέμα χρόνου να το παρουσιάσει έως μία “άριστη” διαδικτυακή δραστηριότητα δημο-κρατικής διακυβέρνησης.

Για πρώτη φορά στην Ευρωπαική Ένωση εμφανίζεται ένας κωδικός QR στην εκλογική κάρτα που θα αποσταλεί σε όλα τα πρόσωπα που είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους ενόψει των Γαλλικών προεδρικών και βουλευτικών εκλογών. Αυτός ο κωδικός QR αναφέρεται στον ενιαίο ιστότοπο www.elections.interieur.gouv.fr που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις εκλογές. Με λίγα μόνο κλικ, οι πολίτες μπορούν:

Άλλος ένας μόνιμος αριθμός, μοναδικός και συγκεκριμένος για κάθε ψηφοφόρο, θα αποτελείται από 8 ή 9 ψηφία στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Αυτός ο αριθμός καθιστά δυνατό τον εντοπισμό με βεβαιότητα ενός ψηφοφόρου μεταξύ των εκατομμυρίων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. 

Εκλογικός χάρτης: προς τι;

Η Ευρωπαϊκή εκλογική κάρτα – που ονομάζεται επίσης κάρτα ψηφοφόρου – είναι ένα έγγραφο που αποδεικνύει την εγγραφή σας στον εκλογικό κατάλογο του δήμου σας. Αποστέλλεται στους νέους ψηφοφόρους το έτος μετά την εγγραφή τους ή, σε περίπτωση εκλογής, το έτος εγγραφής τους.
 
Ο εκλογικός χάρτης περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:

Την ημέρα των εκλογών, μπορείτε να πάτε στο εκλογικό κέντρο με την εκλογική σας κάρτα. Αυτό διευκολύνει το έργο των μελών των εκλογικών τμημάτων στην ταξινόμηση ή ακόμα και στην ονομαστική καταμέτρηση!

Πού μπορώ να πάρω την εκλογική μου κάρτα;

Η εκλογική κάρτα θα δίδετε σε όλους τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μοιράζονται την ιδιωτική του ζωή, τα υγειονομικά, χρηματοοικονομικά και προσωπικά αρχεία με όλο το πληροφοριακό πρωτόκολλο σύγχρονης δημο-κρατικής διακυβέρνησης.

Originally posted 2022-02-04 00:44:14.

Exit mobile version