Οι 80χρονοι που βγάζουν τα κουμπούρια και πυροβολούν τους επίδοξους ληστές, δολοφόνους ή βιαστές τους έχουν γίνει μια μάστιγα. Προτείνω την ανωτάτη των ποινών: παραδειγματική ευθανασία στο κέντρο της πλατείας. Επίσης, συστηματικά σεμινάρια με τίτλο “Καλύτερα αυτοχειρία, παρά αυτοδικία”. Αλλιώς θα καταλήξουμε να γίνουμε Αμέρικα και όλοι θα κάνουν σκοποβολή από τα μπαλκόνια τους πάνω στους καταταλαιπωρημένους Έλληνες και αλλοδαπούς εγκληματίες που πασχίζουν κι αυτοί οι έρμοι για το καθημερινό τους ψωμί.

Άλλη ποινή που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κρεμάμε στους παπούδες μια πινακίδα με κόκκινη λαδομπογιά που να λέει: “Είμαι πιστολέρο”. Να τους ξυρίζουμε και να τους περιφέρουμε 21 μέρες γύρω-γύρω από το συνοικισμό.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από αστυνόμευση και ασφάλεια των πολιτών, των οικογενειών τους, καθώς και των περισσότερο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων: παιδιών, αρρώστων και ηλικιωμένων. Η συμμαχία πολιτικών κομμάτων με όσους βιαιοπραγούν, καταστρέφουν, καίνε, κτυπούν, δολοφονούν και καταλαμβάνουν τον δημόσιο χώρο είναι ζάχαρη κι ευλογία. Ούτε και βλέπει κανείς την σχέση μεταξύ λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας: τί είναι αυτό; Μπα, δεν υπάρχει!

Έχει ανάγκη από περισσότερο άχυρο. Εμπρός όλοι μαζί να σπείρουμε σιτηρά στις αυλές και τα μπαλκόνια μας. Όπου έχει μείνει λίγος χώρος από τις αυτοσχέδιες φυτείες χασισιού για ψυχαγωγική χρήση. Αγκαλιάστε την νέα Ελλάδα που ανατέλει. Και μην γκρινιάζετε

Originally posted 2018-03-28 11:59:57.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.