“Ο Λευκός Πύργος δεν είναι ούτε ελληνικό ούτε χριστιανικό μνημείο, αλλά οθωμανικό”!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε δελτίο τύπου που μοίρασε στις εφημερίδες που τρέφονται από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει το νεοκομμουνιστικό πολιτικό παραλήρημα, μετά την απίστευτη γκάφα που διέπραξε, δημοσιεύοντας τα πρόσωπα των αυτουργών της φωτοβόλισης του Λευκού Πύργου με πολιτικό μήνυμα – ευθεία παρέμβαση στην τότε εν εξελίξη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου “έδωσε ξερά” τους αυτουργούς της πράξης, που φωτοβόλισαν το εμβληματικό μνημείο – τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει στην ευθύνη της οικείας Εφορείας Αρχαιοτήτων. Χωρίς μάλιστα να σκεφτεί τις ενδεχόμενες συνέπειες για τους αυτουργούς και μάλλον χωρίς να ζητήσει την συγκατάθεσή τους, δημοσιοποίησε την συγκέντρωσή τους σε εποχή περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης της μόλυνσης από τον Νέο Κορονοϊό 2019.

Στην άμεση αντίδραση του Ιωάννη Νασιούλα, που, εν αναμονή αυτεπάγγελτης δίωξης από τον Εισαγγελέα, ζήτησε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, η Κατερίνα Νοτοπούλου έχασε την αυτοκυριαρχία της και εξετράπη σε ημίωρη προσβλητική επίθεση κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Δρόσου Τσαβλή.

Επανήλθε μάλιστα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με δελτίο τύπου, προσβάλλοντας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες της Θεσσαλονίκης με την απίστευτη διατύπωση πως: “η ολίγων λεπτών προβολή σλάιντ επί ενός μνημείου δε συνιστά βιασμό“!

Βιασμός είναι από την μισή ώρα και πάνω;

Ζητήσαμε την απόκριση του Δρος Ιωάννη Νασιούλα, ο οποίος σημείωσε:

“Δεν παρεξηγώ την Κατερίνα. Δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με την ιστορία της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Η Κατερίνα αγνοεί πως από τον Μάρτιο ως τον Μάιο του 1821, περισσότεροι από 30.000 εθνομάρτυρες έχασαν την ζωή τους στην Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία, ως αντίποινα στην Επανάσταση ενάντια στους Τούρκους, που ξεκίνησε από τις βόρειες Ηγεμονίες και άναψε σαν φλόγα στην Πελοπόννησο.

Εδώ, στον Λευκό Πύργο, στον Πύργο του Αίματος, οι Οθωμανοί συγκέντρωσαν τους Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Κίτρους, καθώς και τους Ηγουμένους των Μονών του Αγίου Όρους – και πλήθος Ελληνίδων και Ελλήνων ηρώων. Η κατάληξή τους ήταν να γίνουν μάρτυρες υπέρ πίστεως και πατρίδος: μαζί με τις κόρες και τα μωρά των Ελλήνων Επαναστατών που τα έβαζαν ζωντανά σε τσουβάλια με φίδια και ανάγκαζαν τους αιχμάλωτους γονείς τους να γίνονται μάρτυρες του απάνθρωπου θεάματος.

Είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων που αγνοεί πως ο Λευκός Πύργος δεν έγινε τυχαία μνημείο του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού μας. Η Κατερίνα είναι μια από αυτούς. Δεν την παρεξηγώ”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-10-07 20:04:16.