Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00, στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος» του ΑΤΕΙΘ θα διεξαχθεί δημόσιο ντιμπέιτ των υποψήφιων Δημάρχων για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με κεντρικό θέμα συζήτησης την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Το ντιμπέιτ συνδιοργανώνουν:
– Το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού & Διοίκησης Υπηρεσιών “TourLab” του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
– Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Τη συμμετοχή τους στο ντιμπέιτ έχουν επιβεβαιώσει – έως τώρα – οι παρακάτω υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης (αλφαβητικά):
– Χάρης Αηδονόπουλος
– Σπύρος Βούγιας
– Σωτήρης Ζαριανόπουλος
– Δημήτρης Ζιαμπάζης
– Μάκης Κυριζίδης
– Πέτρος Λεκάκης
– Βασίλης Μωυσίδης
– Ιωάννης Νασιούλας
– Κατερίνα Νοτοπούλου
– Γιώργος Ρακκάς
– Μιχάλης Τρεμόπουλος
– Σάββας Χαλιαμπάλιας

Το ντιμπέιτ συντονίζει:
– ο Καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ Ευάγγελος Χρήστου, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στο κοινό της πόλης μας τις ιδέες, τις προτάσεις, τους στόχους και τα σχέδιά τους για όλα τα ζητήματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή της Θεσσαλονίκης.

Το ντιμπέιτ θα περιλαμβάνει 3 ενότητες:
1. Ερωτήσεις προς τους υποψήφιους Δημάρχους από τον Συντονιστή της εκδήλωσης (η απάντηση του κάθε υποψήφιου Δημάρχου σε κάθε μία ερώτηση μπορεί να διαρκέσει έως 1 λεπτό).
2. Ερωτήσεις από τους υποψήφιους Δημάρχους προς τους συνυποψηφίους τους (κάθε υποψήφιος Δήμαρχος θα μπορεί να απευθύνει 4 ερωτήσεις σε συνυποψηφίους του – η απάντηση του κάθε υποψήφιου Δημάρχου σε κάθε μία ερώτηση μπορεί να διαρκέσει έως 1 λεπτό).
3. Ερωτήσεις από το κοινό προς τους υποψήφιους Δημάρχους (η απάντηση του κάθε υποψήφιου Δημάρχου σε κάθε μία ερώτηση μπορεί να διαρκέσει έως 1 λεπτό).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημοσιοποιηθεί Διαδικτυακά.

Originally posted 2019-04-08 18:39:40.