Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όσων διαμαρτύρονται για την τυφλή επιβολή μάσκας σε παιδιά και τον γενικό πληθυσμό καταφέρθηκε ο συνεργάτης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, Νίκος Σδούγγος: τους αποκαλεί, ούτε λίγο, ούτε πολύ, “βλάκες”, “δίποδα” και “γαϊδούρια” (αν και μάλλον το έγραψε ανορθόγραφα).

Λίγες μόνον ώρες μετά τις μαζικές διαδηλώσεις δεκάδων χιλιάδων Ελληνίδων και Ελλήνων ενεργών πολιτών για την επιβολή του μέτρου της χρήσης μάσκας σε παιδιά στα σχολεία, ο συνεργάτης του Δημάρχου Θεσσαλονίκης σε θέματα επικοινωνίας προκάλεσε την αντίδραση της κοινωνίας που ζητά να μάθει αν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης συμμερίζεται τις απόψεις και την δημόσια αισθητική του διορισμένου από τον ίδιο μέλους του ΔΣ της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.

Άμεση η αντίδραση Νασιούλα

“Καταδικάζω τα σχόλια του κ. Νίκου Σδούγγου, συνεργάτη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και μέλους του ΔΣ της ΔΕΠΘΕ (TV100, FM100, FM100.6).

Καταφέρθηκε χυδαία εις βάρος του πλήθους των ενεργών συμπολιτών μας, που συμμετείχε στις δημόσιες κινητοποιήσεις ενάντια στην αυταρχικά επιβαλλόμενη κατάχρηση της μη ιατρικής μάσκας από παιδιά και τον γενικό πληθυσμό. Τους αποκάλεσε: “δίποδους, ώνους” (μάλλον θα εννοούσε “όνους”), που “έχουν δικαίωμα στην βλακεία”.

Διαβάζω πως πιστεύει ότι: “Η Θεσσαλονίκη είναι μήτρα γραφικών σε όλα τα επίπεδα”.

Στην θέση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, θα είχα ζητήσει από τον Νίκο Σδούγγο άμεσα την παραίτησή του”.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!