dav

 

Το κανάλι του Κου Σαββίδη ακρωτηρίασε την Ελλάδα.

Κυριε Σαββίδη παρακαλώ να με ενημερώσετε με ποια διαδικασία αποφάσισε το κανάλι σας να ακρωτηριάσει την χερσόνησο του Άθω από τον χάρτη της Ελλάδας. Και κοινοποιήσετε μου παρακαλώ τα ονόματα των συμμετεχόντων της διαδικασίας αυτής.

Και για να προλάβω τυχόν καλοθελητες, αμαθείς ή ημιμαθείς, σύμφωνα με το άρθρο 105, παράγραφος 1 του Συντάγματος της Ελλάδας, το  Άγιον Όρος είναι “αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού κράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ’ αυτό παραμένει άθικτη“. Καταλάβατε εσείς εκεί στο Open;

Περιμένω λοιπόν την συγνώμη σας και την παραίτηση των υπευθύνων. Ειδάλλως απαιτω την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.

Όπως βλέπετε… σας παρακολουθούμε…

 

Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκωτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας.

Written by

Παναγιώτης ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

Ο Πάνος Μαυρομάτης είναι Διδάκτωρ της Διατροφικής Μικροβιολογίας. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Lincoln και του Abertay Dundee διατροφική πολιτική και νομοθεσία, διατροφική μικροβιολογία και ασφάλεια. Διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Μέση Ανατολή. Διετέλεσε μέλος του Δικαστικού Συστήματος της Σκοτίας για τους ανήλικους παραβάτες και θέματα πρόνοιας.
Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Ιωάννη Νασιούλα "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη" (www.thessaloniki.plus)