Ο Λυκ Μοντανιέ ( Luc Montagnier) είναι ο διάσημος Γάλλος ιολόγος και αποδέκτης του βραβείου Νόμπελ Ιατρικής του 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV/AIDS). Στις 18 Απριλίου, ο καθηγητής Montagnier εμφανίστηκε σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό για να σχολιάσει την προέλευση του Νέου Κορονοϊού 2019. Οι επιστημονικές του εκτιμήσεις προκαλούν σεισμό.

Ο Γάλλος Νομπελίστας επανέλαβε αυτό που πολλοί άλλοι επιστήμονες υποστήριξαν, αλλά αποσιωπάται συστηματικά: ο ιός είχε κατασκευαστεί από ερευνητές. Ανέφερε επίσης ότι τα συστατικά του HIV είχαν εισαχθεί στην γενετική ακολουθία του κορονοϊού, πιθανότατα στο πλαίσιο πειραματικής ανάπτυξης εμβολίου κατά του AIDS, οπωσδήποτε από μοριακούς βιολόγους.

“Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως έχει γίνει τεχνητή τροποποίηση στον ιό. […] Υπάρχει ένα αποτύπωμα που προφανώς αφορά στον κλασσικό ιό και υπάρχει και ένα αποτύπωμα που προέρχεται από νυχτερίδες. Αλλά επί αυτού του προτύπου, κάποιος πρόσθεσε μερικές ακολουθίες, περιλαμβανομένου του HIV, μερικές ακολουθίες για AIDS”.

Και συνεχίζει: “Όχι, δεν είναι φυσικός ο ιός. Είναι έργο επαγγελματία, έργο μοριακών βιολόγων. Είναι μια πολύ διεξοδική εργασία. Μπορούμε να πούμε με ακρίβεια, αν δείτε τις ακολουθίες”.

“Είναι πιθανόν να ήθελαν να κατασκευάσουν ένα εμβόλιο για το AIDS”.

Και συνεχίζει: “Υπάρχει ακόμη η βούληση να το αποκρύψουν”…

Σχετικά με το μέλλον, τονίζει: “Θα πρέπει να δούμε αν όσοι μολύνθηκαν από τον Νέο Κορονοϊό 2019 έχουν αναπτύξει αντισώματα για τον HIV/AIDS”. “Η φύση απεχθάνεται οτιδήποτε το ξένο. Έχουμε στοιχεία που δείχνουν πως από μετάλλαξη σε μετάλλαξη, τα τμήματα του HIV που έχουν προσαρτηθεί στην ακολουθία του κορονοϊού εξαλείφονται και εξαφανίζονται, μειώνοντας την νοσηρότητα που προέρχεται από αυτά”!

Το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους εδώ:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Originally posted 2020-05-16 14:48:00.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.