Διαβάστε αυτή την Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018, στην Εφημερίδα METROSPORT, το άρθρο-παρέμβαση του Ιωάννη Νασιούλα, υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τίτλο: “Γιατί βγαίνω μπροστά για την Θεσσαλονίκη”.

Ο Δρ. Ιωάννης Νασιούλας, που ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του στις 17 Ιουλίου με την νέα δημοτική παράταξη “Εθνική Γραμμή για την Θεσσαλονίκη”, ξεκαθαρίζει τον ακομμάτιστο, πατριωτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της πολιτικής κίνησης που τον υποστηρίζει, ενάντια στον ξένο έλεγχο, την πολιτική φτώχειας και την εκχώρηση των δικαίων της Μακεδονίας σε τρίτους.

Με το άρθρο του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, καλεί σε εθνικό συναγερμό όλους του ενεργούς πολίτες ώστε να συγκροτηθεί, με πυρήνα την πόλη της Θεσσαλονίκης, μια ρωμαλέα, καλά οργανωμένη και νόμιμη πολιτική αντίσταση ενάντια στην καταχρηστική συμφωνία των Πρεσπών και να εμποδιστεί ενεργητικά η εκχώρηση του ονόματος και των δικαίων της Μακεδονίας: “Η ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει αν επιλέξουμε το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, την ώρα που γδέρνουν την Μακεδονία ζωντανή”.

Στο άρθρο του στη ναυαρχίδα του αθλητικού τύπου στην Βόρειο Ελλάδα, ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας τονίζει:

“Βγήκα με ανεξάρτητη φωνή και με ευθύνη: πρέπει να τελειώνουμε με τον ξένο έλεγχο – πρέπει να εμποδίσουμε εδώ και τώρα την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας με δική μας υπογραφή. Το κράτος, τους οργανισμούς και τις τράπεζές μας δεν τα κάνουν κουμάντο Έλληνες. Οι Σκοπιανοί που ξεγελιούνται με τον μακεδονισμό είναι μειοψηφία στη χώρα τους. Ο γύψος του αιώνιου Μνημονίου και ο εθνικός μας ακρωτηριασμός μπορούν να ανατραπούν”.

Originally posted 2018-07-26 13:10:48.