Τις σοβαρές συνέπειες, που θα έχει ένα πρόωρο και όχι σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας στις ΗΠΑ επεσήμανε για ακόμη μία φορά ο επικεφαλής της ομάδας αντιμετώπισης του ιού, Φάουτσι, προειδοποιώντας τους γερουσιαστές (μίλησε μέσω βίντεο) για το χειρότερο πιθανό σενάριο.

Σύμφωνα με τον Φάουτσι, αν οι ΗΠΑ δεν ακολουθήσουν τις οδηγίες για τη σταδιακή άρση των μέτρων, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος οι εστίες μόλυνσης να οδηγήσουν σε ένα δεύτερο κύμα γρίπης.

Βεβαίως (πιθανόν θέλοντας να «βοηθήσει» το βαθύ κράτος του Γκέιτς-Κλίντον-Ομπάμα-Σόρος και των Δημοκρατικών του Μπάιντεν), ανέφερε ότι ο απολογισμός των θανόντων στις ΗΠΑ να είναι πιθανόν υψηλότερος (με το νου του) από τα επίσημα στοιχεία.

Η θέση του εν λόγο «ιατρού»(;), έρχεται ξανά σε αντίθεση με την αισιοδοξία του προέδρου Τραμπ, ο οποίος δεν «βλέπει την ώρα» να επανεκκινήσει το συντομότερο δυνατό τις οικονομικές δραστηριότητες.


Ο Μασκ, που αψήφησε τις τοπικές υγειονομικές αρχές ανακοινώνοντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου του Tesla στην Καλιφόρνια, έλαβε σήμερα τη στήριξη του προέδρου Τραμπ.
Σήμερα το πρωί, ο Τράμπ έσπευσε στο πλευρό του Μασκ μέσω ενός tweet.


«Η Καλιφόρνια θα πρέπει να επιτρέψει στην Tesla και τον Μασκ να ξανανοίξει το εργοστάσιο ΤΩΡΑ. Αυτό μπορεί να γίνει Σύντομα και με Ασφάλεια» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.


Μεγάλη και σκληρή η «μάχη» για το Λευκό Οίκο.

Δυστυχώς, εμείς εδώ(απλά παρακολουθούμε «χάσκοντας»), δεν έχουμε καμία στρατηγική, ώστε να επωφεληθούμε και να λάβουμε ανταλλάγματα, για τα εθνικά μας θέματα.


Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.


Επιμελείται και παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή (Δευτέρα-Παρασκευή), στις 21:00, μέσα από το facebook της ΑΡΙΣΤΕΙΑ.


Email επικοινωνίας nynkaiaei2013@gmail.com