“Να ζήσετε χρόνους εκατό. Αλλά, ακόμη σημαντικότερο από αυτό, να κάνετε το θέλημα του Θεού”. Με αυτούς τους λόγους ολοκλήρωσε τις ευχές του ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος προς το ζευγάρι των νεονύμφων, του Υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Δρος. Ιωάννη Νασιούλα και της Βασιλικής Τσιώνη.

Στον κατάμεστο Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, που τελέστηκε το ιερό μυστήριο του γάμου με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, πλήθος κόσμου παρακολούθησε με συγκίνηση και κατάνυξη την τελετουργία.

Ο κοσμαγάπητος Δεσπότης της Θεσσαλονίκης μίλησε με θερμά λόγια για τον συνεργάτη και σύμβουλό του και απηύθυνε παραινέσεις προς τους δυο ως πνευματικά του παιδιά. Στρεφόμενος προς τους παριστάμενους τόνισε τον επείγοντα και ζωτικό χαρακτήρα που αποκτά η οικοδόμηση της αγαπητικής σχέσης, η οικογενειακότητα και η τεκνοποιία για την Ελλάδα της κρίσης και της δημογραφικής φθοράς, ευχόμενος στους νεόνυμφους να δημιουργήσουν μια πολύτεκνη οικογένεια, όχι μόνον για την δική τους ευμάρεια, αλλά και με την έγνοια τους στραμμένη στην πατρίδα μας, την Ελλάδα.

Η Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ήταν εκεί για να συμμεριστεί την χαρά των δύο νέων: “Να ζήσετε”!

Cover MIKRASIATIKI KATASTROFI DIKI TON EXI AREIOS PAGOS

Originally posted 2018-03-21 20:10:39.