Παρατηρούμε όλοι στις οθόνες μας και στα κοινωνικά δίκτυα την συρροή των εισβολέων στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Αυτό που κάποιοι μυημένοι, κάποιοι διαβασμένοι και κάποιοι προβληματισμένοι αποκαλούσαν ως μεταναστευτική εισβολή, ενώ κάποιοι άλλοι ‘’ρομαντικοί’’, αφελείς και συμφεροντολόγοι ως ‘’προσφυγικό’’, τώρα το συνειδητοποίησαν με τον πιο ακραίο τρόπο. Όχι, επειδή έμαθαν αλλά επειδή έτσι το θέλησε ο Ερντογάν.

Αγορά Βιβλίου: Κωνσταντίνου Ζαβιτσιάνου: Αι αναμνήσεις του εκ της ιστορικής διαφωνίας Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ελευθερίου Βενιζέλου όπως την έζησε (1914-1920) | Πρώτος Τόμος

Κωνσταντίνου G. Ζαβιτσιάνου. Αι αναμνήσεις του εκ της ιστορικής διαφωνίας Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ελευθερίου Βενιζέλου όπως την έζησε (1914-1920) | Πρώτος Τόμος. Σελ. 254. ISBN: 978-618-5383-17-6

€15,90

Τα ρυπαρά γένη δεν καταφθάνουν μόνο στις ακτές των νησιών μας πλέον αλλά έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες κι όχι εκατοντάδες όπως κατέφθαναν, με λεωφορεία, ταξί και τρένα κι όχι με βάρκες όπως συνήθιζαν στα σύνορα του Έβρου απειλώντας να εισβάλλουν στη χώρα με ή χωρίς άδεια και με άγνωστες ή ‘’γνωστές’’ σε ορισμένους προθέσεις.

Πρίγκηπας Νικόλαος: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Άρθρα στην Παρισινή Επιθεώρηση (Δωρεάν Αποστολή)

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Άρθρα στην Παρισινή Επιθεώρηση – Ά Παγκόσμιος Πόλεμος, Εθνικός Διχασμός, Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή. Του Πρίγκιπος Νικολάου. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1927. ISBN: 978-618-5383-09-1

€12,72

Η ελληνική κυβέρνηση που μέχρι πριν τρεις μέρες αποβίβαζε ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλει την εξέγερση των νησιωτών σε Μυτιλήνη και Χίο, τώρα έχει κινητοποιήσει τις ίδιες δυνάμεις μαζί με τον στρατό στον Έβρο για να κρατήσουν την γραμμή αμύνης. Πριν λίγες μέρες ο ελληνικός λαός βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση με την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του και σε εμφύλιες διαμάχες για το λαθρομεταναστευτικό να τους διαχωρίζει ιδεολογικά, πολιτικά και οικονομικά, ενώ τώρα φαίνεται κράτος και λαός να κρατούν κοινή εθνική γραμμή πολιτικής στο απρόκλητο κύμα αγριεμένων αλλόφυλων και αλλόθρησκων που βρίσκεται στον Έβρο.

Αγορά Βιβλίου: Γεώργιος Στρέιτ | Απομνημονεύματα – Τόμος Α’ (Δωρεάν Αποστολή)

Γεώργιος Στρέιτ | Απομνημονεύματα – Μέρος Α’. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. SBN: I978-618-83820-9-1

€15,90

Κι αυτή είναι η ομορφιά της ελληνικής ψυχής αλλά και η δύναμη της!

Προσωπικά, δεν πιστεύω σε καμία κίνηση της κυβέρνησης αλλά μόνο στη δύναμη του λαού μου και στο αδιόρθωτο πνεύμα του!

Πριν μια εβδομάδα βλέπεις ΜΑΤ να επιτίθενται απρόκλητα σε Έλληνες πολίτες και φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως άλλος JOKER να κατεβαίνει σκαλοπάτια έχοντας ξεπαστρέψει μια διμοιρία από δαύτους. Και μετά βλέπεις τα ίδια ΜΑΤ να δίνουν τον δικό τους αγώνα, έναν αγώνα που είναι και δικός μας κι όχι εναντίον μας όπως στα νησιά, και επιθυμείς να τρέξεις γρήγορα εκεί και να τους στηρίξεις με κάθε τρόπο.

Αλέξανδρος Μαζαράκης Αινιάν | Απομνημονεύματα (Δωρεάν Αποστολή)

Αλέξανδρος Μαζαράκης Αινιάν | Απομνημονεύματα, Τόμος Α’. Πρώτη Έκδοση 1948. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2019. Σελ. 390. ISBN: 978-618-5383-23-7

€18,02

Ασφαλώς, ο άνθρωπος που φέρει την στολή δεν είναι πάντα ο ίδιος. Η στολή είναι η ίδια και είναι αυτή που φέρει το κύρος και το ηθικό βάρος της αποστολής, ο άνθρωπος από μέσα όμως, είναι αυτός που την τιμάει ή την ατιμάζει με τις πράξεις του και την συμπεριφορά του.

Αγορά Βιβλίου: Βίκτωρ Δούσμανης | Απομνημονεύματα (Δωρεάν Αποστολή)

Βίκτωρ Δούσμανης | Απομνημονεύματα – Ιστορικές σελίδες τας οποίας έζησα. Πρώτη Έκδοση 1946. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2020. Σελ 487. ISBN: 978-618-5383-25-1

€24,38

Δεν γνωρίζω αν τελικά θα καταφέρουν να εισέλθουν ή όχι.
Δεν γνωρίζω αν η κυβέρνηση τελικά θα πάρει νέες επιδοτήσεις για να τους δεχθεί.
Δεν γνωρίζω αν οι ‘’εταίροι’’ μας, οι οποίοι έκαναν σύσκεψη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, θα υποστηρίξουν τελικά την Τουρκία στη Συρία, κι έτσι επέλθει αποκλιμάκωση της καταστάσεως στέλνοντας τους πάλι στο εσωτερικό της Τουρκίας μέχρι να φανούν και πάλι χρήσιμοι.

Αγορά Βιβλίου: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και την κοινωνική τραπεζική (Δωρεάν Αποστολή)

Θέματα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική. Συλλογικός Τόμος. Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Πρόλογος: Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Γράφουν: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΑΣΗΣ, Alain COHEUR, Denis STOKKINK, Kurt BERLO, Oliver WAGNER, Daniel SCHAFER, Ευγενία ΠΕΤΡΙΔΟΥ, Παναγιώτης ΜΠΑΜΙΔΗΣ, Μιχαήλ ΦΕΦΕΣ, Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΜΑΣ, Βικτώρια ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, Μιχαήλ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ​Βασίλειος ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, Απόστολος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, π. Αλέξανδρος ΣΑΛΜΑΣ, ​Ναούμ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, 2016. ISBN:978-618-80232-3-9​. Σελίδες: 311.

€24,38

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ερντογάν εγκλωβίστηκε άσχημα και άνοιξε πολλά μέτωπα και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον βαρύ διπλωματικό του χαρτί, τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες για να εισπράξει στήριξη από την Ε.Ε., οι οποίοι επιθυμούν την αποδυνάμωση της Ρωσίας στη Συρία και την ρήξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Αγορά Βιβλίου: Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου (Δωρεάν Αποστολή)

Τα πενήντα χρόνια της ζωής μου. Πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδος. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1926. Διαστάσεις: 17Χ24. Σελ. 472. ISBN: 978-618-5383-19-0

€24,38

Κι ο Τούρκος αναζητάει την αφορμή για να εισβάλλει στα εσωτερικά της πατρίδος μας ως διαμεσολαβητής και ως ‘’ειρηνευτική’’ δύναμη κατά το παράδειγμα της Κύπρου το 1974.
Αν οι ελληνικές αρχές ανοίξουν πυρ με νεκρούς εντός της Τουρκίας, θα θεωρηθεί εκ μέρους της ως επίθεση κατά της χώρας τους.

Αν οι ελληνικές αρχές ανοίξουν πυρ με νεκρούς εντός της πατρίδος μας, θα ληφθεί από την Τουρκία ως αιτία για υπεράσπιση και προστασία στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Αγορά Βιβλίου: Μουσταφά Κεμάλ – Έτσι νίκησα τους Έλληνες (Δωρεάν Αποστολή)

Μουσταφά Κεμάλ. Έτσι νίκησα τους Έλληνες – Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 1919-1922 ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟΝ «ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ» ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΤΟ 1927. Πρόλογος-Μετάφραση-Επιμέλεια: Ιωάννης Νασιούλας. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2020. Σελ. 345

€24,38

Η ελευθερία όπως και η ανεξαρτησία μιας χώρας πηγαίνουν πάντα μαζί με τα όπλα και ποτέ με τους λόγους, όσο διαπρύσιοι κι αν είναι, το όπλο φέρει το πυρ.

Προς το παρόν, η ελληνική κυβέρνηση έχει δύο επιλογές:

Η μία είναι η χρησιμοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων με βάση το διεθνές δίκαιο πως ο εισβολέας είναι άοπλος, επομένως η χρήση στρατιωτικού σώματος είναι αχρείαστη και παράνομη καθότι μπορεί να αντιμετωπιστεί και με ήπια βία.

Αγορά Βιβλίου: Ιωάννης Μεταξάς – Ιστορία του Εθνικού Διχασμού (Και της Μικρασιατικής Καταστροφής) (Δωρεάν Αποστολή)

Ιωάννης Μεταξάς | Ιστορία του Εθνικού Διχασμού (Και της Μικρασιατικής Καταστροφής). Άρθρα στην Εφημερίδα “Η Καθημερινή”. Πρώτη Έκδοση 1935. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 3/2020. Σελ. 360

€15,90

Η δεύτερη είναι η χρήση του στρατεύματος καθότι πρόκειται για ένα μεγάλο όγκο ανθρώπομορφων ορδών σε μια ιδιαίτερα νευραλγική θέση της Ελλάδος, η οποία αν παραβιαστεί κινδυνεύει ολόκληρη η ελληνική επικράτεια και βάση του εθνικού δικαίου, ένα σοβαρό κράτος που παρέχει ασφάλεια στους πολίτες της έχει το δικαίωμα χρήσης των όπλων σε περίπτωση παραβίασης των συνόρων της.

Αγορά Βιβλίου: Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμόν της Τουρκίας (Δωρεάν Αποστολή)

Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον Ελληνισμόν της Τουρκίας. Μιχαήλ Λ. Ροδάς. Πρώτη Έκδοση 1916. Πρόλογος στην παρούσα έκδοση: Ιωάννης Νασιούλας. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2019. Σελ. 118. ISBN: 978-618-5383-22-0

€12,72

Η πρώτη επιλογή είναι αυτή που ακολουθεί η κυβέρνηση θέλοντας να κρατήσει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση αλλά ταυτόχρονα δείχνει αδυναμία και υποχωρητικότητα.

Υπάρχει όμως και μια Τρίτη επιλογή!

Αυτή που ακολουθεί ενστικτωδώς ο ελληνικός λαός σε διάφορα μέρη της πατρίδος μας. Το παράδειγμα της Ρόδου όπου πραγματοποίησαν πορεία αλληλεγγύης προς τον Έβρο είναι κάτι που μας δίνει δύναμη και θάρρος, τα χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης των Ελλήνων προς τα ΜΑΤ και τον Ελληνικό Στρατό, είναι ορισμένα μέσα τα οποία με μια καλή συντονισμένη και θαρραλέα προσπάθεια μπορούν να εξελιχθούν σε ένα γιγαντιαίο κύμα αλυσιδωτών αντιδράσεων σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία και την Ε.Ε. πως είμαστε ως λαός ενωμένος και δυναμικός.

Αγορά Βιβλίου: Μικρασιατική Καταστροφή – Η επανάληψη της δίκης των Έξι και η αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – Η επανάληψη της Δίκης των Έξι και η αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου. Πρόλογος-Επιμέλεια: Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία. Σελ. 360. ISBN: 978-618-83820-4-6

€18,02

Ενδεικτικά είναι οι εξής:

1. Η προγραμματισμένη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη κατά της Λαθρομετανάστευσης να μην πραγματοποιηθεί εκεί αλλά λόγω των νέων καταστάσεων στην Αλεξανδρούπολη, όχι στα σύνορα γιατί είναι αδύνατον να ελεχθεί ο ελληνικός λαός μετά από τέτοια συναισθηματική φόρτιση.

2. Να λάβουν μέρος κατά μήκος των νησιών Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Κω και Ρόδο παρόμοιες εκδηλώσεις και πορείες κατά της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της ακεραιότητας των συνόρων.

Αγορά Βιβλίου: Η Ελλάς εν Μικρά Ασία (Δωρεάν Αποστολή)

Η Ελλάς εν Μικρά Ασία. Ξενοφών Στρατηγός. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1925. Σελ. 489. ISBN: 978-618-5383-16-9

€24,38

3. Να πραγματοποιηθούν κινήσεις αλληλεγγύης και στην ενδοχώρα όπως, Αθήνα, Mακεδονία, Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Ήπειρο, Κυκλάδες και Κρήτη στέλνοντας μήνυμα προς το πρόβλημα δεν είναι τοπικό αλλά εθνικό και δεν ζητάμε αποσυμφόρηση αλλά άμεση απέλαση.

4. Να δημιουργηθεί ένας ανθρώπινος ‘’φράχτης’’ στη συνοριακή γραμμή του Έβρου, μιας και ο πραγματικός δεν επαρκεί με ιδιαίτερο συμβολικό περιεχόμενο, αποτελούμενη στη πρώτη γραμμή από αστυνομικές δυνάμεις, στη δεύτερη τον στρατό και στη τρίτη από Έλληνες πολίτες. Έτσι, θα ήταν ξεκάθαρο ότι για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία λαός, στρατός και αστυνομία είναι μία ενιαία δύναμη με ενιαίο πνεύμα αντίστασης.

Αγορά Βιβλίου: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Θρύλος και Ιστορία (Δωρεάν Αποστολή)

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Θρύλος και Ιστορία. Εδουάρδος Ντριώ. Πρώτη Έκδοση: 1930. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Σελ. 244. ISBN: 978-618-83820-6-0

€15,90

5. Να χρησιμοποιηθεί ο κλάδος της πληροφόρησης και της προπαγάνδας κατά της Τουρκίας και των επιδιώξεων της με στόχο τους ευάλωτους και υποκινούμενους λαθρομετανάστες.

Οι εισβολείς χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:
– τους πράκτορες, οι οποίοι έχουν αποστολή και δεν αλλάζουν στάση.
– τους φανατισμένους, οι οποίοι έχουν μίσος και ξέρουν μόνο να επιβιώνουν.
– και τους αφελείς, οι οποίοι ακολουθούν διότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Αγορά Βιβλίου: Δορύλαιον-Σαγγάριος 1921 (Δωρεάν Αποστολή)

ΔΟΡΥΛΑΙΟΝ-ΣΑΓΓΑΡΙΟΣ 1921. Αναμνήσεις και επίσημα έγγραφα από την Μικρασιατική Εκστρατεία. Πρίγκηπας Ανδρέας των Ελλήνων. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Σελ. 428. ISBN: 978-618-5383-08-4

€18,02

Όλοι αυτοί έχοντας πιστέψει τα λόγια των Τούρκων και όντας έρμαια των πολιτικών επιδιώξεων του Σουλτάνου Ερντογάν αναμένουν μόνο την είσοδο τους στη Ευρώπη πάση θυσία. Η χρήση παρόμοιας προπαγάνδας από την ελληνική πλευρά μπορεί να στρέψει τους εισβολείς εναντίον της τουρκικής αστυνομίας και καθεστώτος. Η χρήση φέιγ βολάν στη πλευρά της Τουρκίας με περιεχόμενο αποθαρρυντικό για την συνέχιση της εισβολής, την ματαιότητα και επικινδυνότητα για την είσοδο τους στην Ελλάδα και την δημιουργία κλίματος αγανάκτησης, σύγχυσης και εκνευρισμού στην άλλη πλευρά με τις υποσχέσεις των Τούρκων και με δεδομένο πως όλους αυτούς δεν τους ενώνει κανένας πολιτιστικός δεσμός ή κοινή κουλτούρα παρά μόνο ο Αλλάχ, θα μπορούσε να μετατρέψει το ισχυρό όπλο της τουρκικής κυβέρνησης σε εσωτερικό πρόβλημα της Τουρκίας.

Αγορά Βιβλίου: Κωνσταντίνου Ζαβιτσιάνου: Αι αναμνήσεις του εκ της ιστορικής διαφωνίας Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ελευθερίου Βενιζέλου όπως την έζησε (1914-1920) | Πρώτος Τόμος

Κωνσταντίνου G. Ζαβιτσιάνου. Αι αναμνήσεις του εκ της ιστορικής διαφωνίας Βασιλέως Κωνσταντίνου και Ελευθερίου Βενιζέλου όπως την έζησε (1914-1920) | Πρώτος Τόμος. Σελ. 254. ISBN: 978-618-5383-17-6

€15,90

Η χρήση αυτή μπορεί να γίνει και με φράσεις στα αραβικά και ήχους οι οποίοι θα υποκινούν την νευρικότητα και τον φόβο. Ως γνωστόν, οι αραβογενείς πληθυσμοί και ασιατικοί λαοί έχουν έντονο το στοιχείο του μυστικισμού στη κουλτούρα τους και λειτουργούν ως κοινωνίες των ενστίκτων μη έχοντας διανύσει ποτέ στην ιστορία τους την περίοδο του Ορθού Λόγου.

Επομένως, με λίγο φόβο και πολλή προσοχή όλα λύνονται!

Πρέπει ως Έλληνες να καταλάβουμε πως είμαστε μόνοι μας.
Δεν έχουμε ούτε συμμάχους, ούτε εταίρους.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε συνεχώς κινήσεις από την κυβέρνηση.
Πρέπει εμείς να γίνουμε ‘’κυβέρνηση’’ στον τόπο μας και να γίνουμε συλλογική κίνηση!

Πρίγκηπας Νικόλαος: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Άρθρα στην Παρισινή Επιθεώρηση (Δωρεάν Αποστολή)

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος – Άρθρα στην Παρισινή Επιθεώρηση – Ά Παγκόσμιος Πόλεμος, Εθνικός Διχασμός, Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή. Του Πρίγκιπος Νικολάου. Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοπορία, 2018. Πρώτη Έκδοση: 1927. ISBN: 978-618-5383-09-1

€12,72

Δεν έχω πίστη στο κράτος διότι εμείς είμαστε το κράτος!
Έχω πίστη στον ελληνισμό μου και στον Θεό!
Και γνωρίζω πως όπως και στη πραγματική ζωή, όταν κάποιες φορές είσαι μόνος σου και σε έχουν εγκαταλείψει όλοι, τότε είναι που καλείσαι να παλέψεις με κάθε μέσο στη ζωή και να ανακαλύψεις μέσα σου την δύναμη που πίστευες πως δεν είχες ποτέ σου και τον Θεό που είχες πάντα δίπλα σου για να τα καταφέρεις!

Αυτή την δύναμη καλούμαστε να ανακαλύψουμε Έλληνες μου!

Originally posted 2020-03-01 20:13:40.