bill gates vaccines

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει: με την απόσυρση των ΗΠΑ από την χρηματοδότηση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ο Μπιλ Γκέιτς καθίσταται ο Νο1 χρηματοδότης του ΠΟΥ.

Οι παγκόσμιες μπίζνες θέλουν παγκόσμιες ρυθμίσεις και ο Μπιλ Γκέιτς το κατάλαβε αυτό νωρίς: από τους ιούς των κομπιούτερ, πήδησε στην βιομηχανία των ιών που σκοτώνουν ανθρώπους. Μαζί με τον άλλο καουμπόυ της άγριας κερδοσκοπίας, τον δισεκατομμυριούχο Γουώρεν Μπάφετ, ίδρυσαν το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς και έκτοτε έχουν ρίξει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε “επιχειρηματική φιλανθρωπία“: τον ταχύτερο τρόπο για να κάνεις μπίζνες τρισεκατομμυρίων εξαρτώντας πάνω στο άρμα τους κυβερνήσεις και λαούς.

Ο Δρ Rath Foundation αναφέρει: Παρέχοντας αποδείξεις ότι η ανεξαρτησία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) έχει διακυβευτεί σοβαρά, ένα έγγραφο από την ετήσια συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας του 2018 (WHA), το όργανο λήψης αποφάσεων του ΠΟΥ, δίνει αποκαλυπτικές λεπτομέρειες από πού προέρχεται η χρηματοδότηση του οργανισμού. Κατά τη διάρκεια του 2017, το συνολικό χρηματικό ποσό που παρείχαν στον ΠΟΥ χώρες ξεπέρασε αυτό που προέρχονταν από μη κρατικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates συνέβαλε σχεδόν 327 εκατομμύρια δολάρια στα Ταμεία Γενικής και Πιστοποιητικής του ΠΟΥ, καθιστώντας το το δεύτερο μεγαλύτερο δωρητή συνολικά. Οι μόνες δωρεές σε αυτά τα ταμεία υψηλότερα από αυτά του Ιδρύματος Gates προήλθαν από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα χρήματα που δωρίστηκαν από χώρες στον ΠΟΥ ανήλθαν σε 1,06 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017. Αυτό ήταν μικρότερο από τις εισφορές μη κρατικών φορέων, που ανήλθαν σε 1,08 δισεκατομμύρια δολάρια. Μαζί με το Ίδρυμα Gates, άλλες σημαντικές πηγές χρηματοδότησης περιλάμβαναν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία έδωσε πάνω από 84 εκατομμύρια δολάρια. το «Παγκόσμιο Ταμείο για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας», ενός οργανισμού που προωθεί τη χρήση αντιρετροϊκών φαρμάκων και άλλων φαρμακευτικών προσεγγίσεων, ο οποίος συνέβαλε πάνω από 16 εκατομμύρια δολάρια · και η UNITAID, μια άλλη οργάνωση που προωθεί τη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων, η οποία έδωσε σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές και χημικές βιομηχανίες και οι επενδυτές τους περιλαμβάνονται στις λίστες των χορηγών του ΠΟΥ. Τα χρήματα που συνεισφέρθηκαν στο Γενικό Ταμείο του ΠΟΥ από αυτές τις πηγές κατά τη διάρκεια του 201 περιελάμβαναν τράπεζες, ιδιωτικά ιδρύματα με συνδέσμους με τη φαρμακευτική βιομηχανία και το Ίδρυμα του Τζωρτζ Σόρος “Ανοικτή Κοινωνία”.

Ο Γκέιτς αντιμετωπίζεται σαν αρχηγός κράτους από τον ΠΟΥ

Με τις συνεισφορές που παρέχονται στον ΠΟΥ από το Ίδρυμα Γκέιτς πλέον να υπερβαίνουν αυτές της κάθε εθνικής κυβέρνησης στη γη εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ΠΟΥ δεν έχει πλέον καμία ανεξαρτησία στον τομέα της υγείας. Έχοντας ανταλλάξει την επιστημονική της αξιοπιστία για χρηματοδότηση από επιχειρηματικά συμφέροντα, οι συμβουλές του για την πρόληψη και τον έλεγχο ασθενειών δεν μπορούν να σταθούν και αμφισβητούνται θεμελιωδώς, όπως στην περίπτωση του Νέου Κορονοϊού 2019.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι, αν ο Γκέιτς απειλούσε ποτέ να αποσύρει τη γιγαντιαία χρηματοδότησή του, ο ΠΟΥ μοιραία θα προσάρμοζε τις πολιτικές του ώστε να ταιριάζει στη θέλησή του Μπιγκ Μπιλ, που δεν δρα παρά ως περίπτερο των γιγάντιων συμφερόντων ιδιοκτησίας πίσω από τις φαρμακευτικές. Πράγματι, λέγεται ότι ο διορισμός του Tedros Adhanom Ghebreyesus το 2017 ως νέου Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ έγινε με την υποστήριξη του Gates.

Σαφώς, έχοντας πουλήσει την ψυχή του στους Γκέιτς και σε άλλους δωρητές επιχειρήσεων, ο ΠΟΥ δεν εκπροσωπεί πλέον τα συμφέροντα των ασθενών. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αντικατασταθεί από ένα νέο παγκόσμιο σώμα που έχει ως στόχο να καταστήσει τη φυσική προληπτική υγεία ανθρώπινο δικαίωμα. Η επίτευξη αυτού θα απαιτήσει τη δημιουργία ενός οργανισμού που θα είναι πραγματικά ανεξάρτητος. Η αποφυγή των λαθών του ΠΟΥ και των ηγετών του θα είναι απαραίτητη για την επιτυχία ενός τέτοιου σώματος.