Δεν πρόλαβε ακόμη ο Σημίτης να τηλεφωνήσει στον Κυριάκο για τα συχαρίκια που έκλεισε τις Εκκλησίες: ίσως δεν αδειάζουνε, επειδή και οι δυο μιλάνε ακόμη σε τηλεδιάσκεψη με την Πρεσβεία, το Κεντρικό Συμβούλιο και την Στοά.

Η επαπειλούμενη μόλυνση με τον κορονοϊό προσφέρει μια εξαιρετική αφορμή στον Κυριάκο – τέτοια που δεν είχε ποτέ ο “Αρχιερέας της διαφθοράς και της διαπλοκής”, που έβγαλε πονηρά το θρήσκευμα από τις ταυτότητες.

Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο στον καιρό του Ιερωνύμου: μετά το Μνημόνιο και τον βιασμό της Μακεδονίας, νομίζω πως το κλείσιμο των Εκκλησιών ολοκληρώνει την τριπλέτα της συμφοράς ενός Αρχιεπισκόπου που ποτέ δεν εμπιστεύτηκαν οι Έλληνίδες και οι Έλληνες.


IOANNIS NASIOULAS

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Originally posted 2020-03-17 10:13:20.

Written by

Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ

Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης.