Πλήθος καλεσμάτων και αναρτήσεων στο διαδίκτυο καλεί τις Ελληνίδες και τους Έλληνες της Μακεδονίας να συγκεντρωθούν και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πολιτική του Αλέξη Τσίπρα που εκχωρεί τα δίκαια της Μακεδονίας στους ξένους.

Με αφορμή την παρουσία του εξαιρετικά αντιδημοφιλούς πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, την καρδιά της προδομένης Μακεδονίας, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, μεγάλες συγκεντρώσεις ετοιμάζονται από ευαισθητοποιημένους πολίτες: αυτούς που αποκάλεσε ο πρωθυπουργός της κοινοβουλευτικής μειοψηφίας “ετερόκλητο όχλο” και συνεχώς βρίσκει μπροστά του κάθε φορά που πατάει το πόδι του στην Μακεδονία.

Η κύρια συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών θα λάβει χώρα στον Λευκό Πύργο στις 19:00, το ίδιο απόγευμα της Παρασκευής 14/12/2018 που θα μιλάει ο απερχόμενος πρωθυπουργός σε κομματική εκδήλωση.

Οι διοργανωτές χαρακτηριστικά σημειώνουν:

«Ομιλία Τσίπρα σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 14/12 στο παλαί ντε σπορ, 7.30 μ.μ, για να μας πει τι ”καλή” που είναι η συμφωνία των Πρεσπών… Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Είναι ανεπιθύμητος! Συγκέντρωση όλων των Μακεδόνων στις 19.00 στον Λευκό Πύργο για να τον υποδεχτούμε έτσι όπως του αξίζει! Μακεδονία μία και Ελλάδα!».

Ioannis Nasioulas art 2
Ιωάννης Νασιούλας, ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη”

Originally posted 2018-12-10 19:21:35.