Για πολλοστή φορά και χωρίς τον ειδικό εξοπλισμό σε λειτουργία, που θα έλυνε τα προβλήματα λόγω ομίχλης, συνεχίζονται για τρίτη ημέρα τα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, κυρίως σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα αφίξεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του αερολιμένα της συμπρωτεύουσας skg-airport.gr, υπήρξαν καθυστερήσεις στις αφίξεις αεροσκαφών, ενώ όσον αφορά στις προγραμματισμένες πρωινές αναχωρήσεις δεν σημειώθηκαν προβλήματα και όλα κύλησαν ομαλά.

grecobooks 6

Τα δύο προηγούμενα 24ωρα ωστόσο, εξαιτίας της πυκνής ομίχλης ακυρώθηκαν αρκετές πτήσεις, τόσο αφίξεις όσο και αναχωρήσεις από τον αεροδρόμιο “Μακεδονία” και πολλά από τα αεροσκάφη που πέταξαν τελικά, το κατάφεραν έπειτα από πολύωρες καθυστερήσεις.

Αν και συμπρωτεύουσα, η Θεσσαλονίκη όχι σπάνια βρίσκεται στο έλεος των προβλημάτων στις συγκοινωνίες. Συχνά είναι τα συγκοινωνιακά προβλήματα στο κέντρο, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι ασφυχτικά γεμάτα, το Μετρό καθυστερεί και μειώνονται οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις, μετά και την πρόσφατη απόφαση της εταιρίας να σταματήσει τη σύνδεση της πόλης με τις Σποράδες.